lauantai 5. maaliskuuta 2011

Pitkästä aikaa !

Aikaa on kulunut viime kirjoituksesta. Paljon on kaikenlaista tapahtunut. Jos vaikka kerrotaan asia kerrallaan ?

Kömpelöön on muuttanut pari koiraa lisää. Riepu-nöffi & Hupu-tolleri, molemmat ovat oikeita aarteita. Kaikki on mennyt tähän asti koirien kanssa hyvin ja selvä arvo järjestyskin on, luulisin.

Valitettavasti meidän pieni nallekarhu Sulo päästettiin tänään ikiuneen. Aggressiivisen käytöksen vuoksi emme koiraa tahtoneet enään eteenpäin myydä. Osumia saivat etenkin Hupu & Valma. Koirat ovat hieman hämmästyneitä kuin yksi mörökölli puuttuu, no elämän on jatkuttava.

Näyttelyssäkin olemme käyneet, sieltä ikiuneen nukkunut Sulo sai EH3, kuin myös Valma. Gilla nappasi vain H:n. Islannissa meni koko päivä kehissä juoksemassa, pari vierastakin koiraa esitettiin.

Riepu, Gilla, Hupu & Valma näkivät jokainen tänään HEVOSEN. Valman ilme oli kyllä näkemisen arvoinen, se oli milteinpä tälläinen > O.O Kyllähän ne sitä kontturaa nätisti haisteli, Rievun teki kamalasti mieli lähteä toista paimentamaan, sepä ei nyt onnistunut. Pitäisiköhän harkita paimennuksen aloittamista Rievun kanssa ?

Viime päivät ovat menneet koirille naureskellessa, töitä tehdessä, hiihtäessä ja tietenkin lenkkeillessä. Noissa koirissa tuntuu olevan kamalasti virtaa.

Muistaisinpa tulla useammin kirjoittamaan ? Koitetaan muistaa :)

Lankaleikin Suuri Suloinen "Sulo"

Hiljaisuus valtaa hämärän huoneen,
tuskaa sen tiedän minulle tuoneen.
Valo kirkas häikäisee ikkunasta,
tuudittaa pientä koiranpoikasta.
Rakas koira valolta silmänsä sulkee,
tietämättään kohti taivasta kulkee♥

t: Indy & koiralauma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti